marți, 28 octombrie 2008

REZULTATELE MAESTRULUI LINKAITING SUNT APRECIATE DE CURSANŢII ŞCOLII QILINGONG CU LACRIMI IN OCHI


S-a întâmplat în luna martie 2008.

Oricărei persoane i se poate întâmpla un incident neplăcut: să se împiedice, să alunece şi să suporte un traumatism. În cazul meu, diagnosticul era hematom subdural emisfera stângă cca. 3cm. La aflarea acestei veşti primite de la cei 3 medici, care m-au consultat şi mi-au recomandat o unică şansă, chirurgia, am decis să mă internez. Atunci s-a petrecut ceva incredibil ! Dumnezeu cred că m-a învăţat că nu trebuie să-mi caut şansele de vindecare la spital. Eram conştient de faptul că afecţiunea mea era gravă şi numai o persoană puternică, cu energie înaltă şi experienţă profesională m-ar putea ajuta în acest caz.
Precizez că din anul 2002 eram practicant al Şcolii Qigong şi am cunoscut nenumărate exemple de apreciere pozitivă la adresa maestrului LINKAITING.
Dupa numai câteva zile, practicând exerciţiile Qigong, am şi uitat de necazul meu, aşa cum prevăzusem, urmându-mi activitatea în mod normal.

Episodul prezentat s-ar părea pentru unii banal, pentru că acest lucru a fost posibil şi în a 5-a zi a cursului, în ziua de 24 octombrie a.c. când au urcat pe scena de la ARCUB 12 persoane, femei în mare parte. De reţinut, după câteva minute, acestea au primit energia necesară din partea maestrului, realizându-se însănătoşirea lor rapidă şi binenţeles, mult dorită.

Cu aplauze prelungite şi cu lacrimi în ochi, toţi cei prezenţi în acea seara de toamnă, şi-au manifestat mulţumirea pentru efectele obţinute în urma practicii qigong.

Printre aceştia, mă aflam şi eu, de această dată, doar ca spectator !

Mulţumesc bunului Dumnezeu care l-a învăţat pe maestrul LINKAITING să ajute semenii, să le arate calea unei fericiri adevărate utilizând forţa minţii, a gândirii pozitive. Dacă astfel de cazuri reale sunt tot mai numeroase, atunci cu siguranţa veţi inţelege de ce relaţia cu Divinitatea nu este întâmplătoare !

Felicitări, multă recunoştiinţă pentru harul cu care a fost înzestrat şi sănătate, maestrului nostru !


Cu deosebit respect, Mihail GEORGEVICI, MCP Press Agency.